Of pink and the Weekly Wrapup

August 7, 2012 - 01:31

Pink on Instacanv.as (via tasselflower blog)

Pink and light red. The girly colors. Actually pink isn't a color at all, they say. It doesn't exist on the spectrum or something scientific like that.

It's funny how pink used to be the color of boys, considering how it's seen today. It was too "strong" for girls, for who light blue was more appropriate.

For quite a long I had this problem with pink: I thought it was too girly. And too girly felt somehow lesser. It's not, but I was in a misconception it is. At some point I embraced the girly and went for it with pink. If iPhone would've been available in hot pink, I'd got that one. (Instead I customized a pinkish case for it.)

By the by and by the way. The sweet pink photo is available as canvases, prints and on acrylic photo glass on Instacanv.as. Check it out!

Last week on tasselflower blog (eg. Weekly Wrapup)

Pinkki ja vaaleanpunainen. Tyttömäiset värit. Oikeastaan pinkki ei ole väri ollenkaan, niin sanotaan. Ottaen huomioon miten pinkki nähdään nykyään, on hassua, että se oli ennen poikien väri. Se oli liian "voimakas" tytöille, joille vaaleansininen oli huomattavasti soveliaampi. Minulla oli pitkään ongelma pinkin suhteen: Ajattelin, että se oli liian tyttömäinen. Kuvittelin, että tyttömäinen on jotenkin huonompaa. Jossain vaiheessa otin tyttömäisen ja pinkin omakseni. Jos iPhone olisi ollut tarjolla kuumana pinkkinä, olisin tilannut sen heti. (Sen sijaan kustomoin sille pinkihtävän kotelon.) Yllä olevan kuvan voi muuten tilata Instacanv.as-saitilta kanvastauluina, printteinä ja akryylilasille läntättynä. Tsekkaa vaan!

Subscribe

Get exclusive branding and web tips, stories and notes straight in your inbox once a week:
Powered by Mad Mimi.

Comment

Thank you for your reply! Please let me know if you have problems with the antispam system.
Kiitos vastauksestasi! Kerrothan minulle, jos roskaviestien eston kanssa tulee ongelmia.